bg-country-switch

Archiv tiskových zpráv

26. 11. 2019

Použití jednorázového operačního oděvu zvyšuje bezpečnost a efektivitu provozu operačních sálů

Foliodress suit Comfort
Skupina HARTMANN letos na český trh uvedla nový druh jednorázového operačního oděvu, vyrobený z netkané textilie, jako alternativu k bavlněnému oblečení pro opakované použití. Nové jednorázové oděvy Foliodress suit Comfort si od letošního července mohli vyzkoušet pracovníci z téměř dvou desítek nemocnic při každodenních výkonech.
(DOCX | 105.77 KB)

28. 8. 2018

HARTMANN – RICO otevírá nové výrobní prostory ve Veverské Bítýšce

Slavnostní otevření nových výrobních prostor ve Veverské Bítýšce
Jeden z nejvýznamnějších regionálních zaměstnavatelů, společnost HARTMANN – RICO, dokončil rozšíření výroby o nové automatické linky na výrobu operačního krytí na operačních sálech a rovněž skončila i rekonstrukce zaměstnaneckého zázemí v závodě Veverská Bítýška. Slavnostní otevření nových prostor na výrobu komponentů a jednorázových roušek pro operační zákroky se konalo 28. srpna.
22. 5. 2018

Jarní představení přírodní kosmetiky značky Kneipp

Tvář Lindy Rybové a svazek kvetoucích snítek hned napoví, že tu bude řeč o přírodní kosmetice Kneipp.
Jarní květinový věnec, svěží produkty a příjemná atmosféra. Tak by se dala shrnout tisková konference, která se uskutečnila v květnu v nádherných prostorách restaurace SOHO. Více než 45 redaktorů se seznámilo s produktovou řadou KNEIPP, pěti pilíři značky a dozvěděli se, co je ambasadorce značky Lindě Rybové z celého portfolia značky nejbližší. Každý z hostů si odnesl věnec z květin, jenž dodal celé akci spolu se svěží dekorací pocit neodolatelného doteku přírody.

Chcete si prohlédnout snímky z akce? Klikněte na článek
Připomeňte si nejkrásnější okamžiky ze setkání s Kneipp.
Preview image YouTube videos
We use the so-called extended privacy mode to integrate YouTube videos. In this mode, the setting of YouTube cookies on your device is initially blocked when you visit our website. Only when you click on the preview image the video will be loaded. This is possible by the fact that you are technically redirected to the YouTube website. From that point on, we no longer have any control over what data is sent to YouTube and what cookies or other means are used by YouTube to track users or analyze user behavior. For more information about YouTube's use of cookies, please see the Google Privacy Policy and the Google's cookie policy. Once a YouTube cookie is set, you can delete it from your browser at any time. For more information about deleting cookies, please refer to the website of your browser provider.

1. 8. 2017

Web pro osoby s inkontinencí v novém kabátě. Představuje se nový Moliklub.

Jeden z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších webů věnovaný inkontinenci Moliklub.cz prošel výraznou změnou. Oproti původní verzi rozšířil obsah informací o nové rubriky, poradnu či databázi odborníků, a slouží tak jako první pomocná ruka pro osoby, kteří se nacházejí v nelehké životní situaci a nevědí si se svými zdravotními problémy rady.
(DOCX | 92.89 KB)
9. 1. 2017

První chřipková epidemie v novém roce udeřila v plné síle. Neberte antibiotika zbytečně, spolehněte se na domácí CRP test

Domácí CRP test Veroval vám může rychle říci, zda je pro vás při nachlazení léčba antibiotiky vhodná
Prakticky již celá Česká republika bojuje s chřipkou. Největší počet nemocných hlásí lékaři především v Moravskoslezském kraji, kde již některé nemocnice přistupují i k omezení návštěv. S rostoucím počtem případů chřipky strmě stoupá také užívání antibiotik. Ne vždy je přitom jejich užívání nezbytné.
(DOCX | 90.69 KB)